Tuesday, 23 June 2009

MTB Medias 2009, Transfagarasan

Data:21.06.09-22.06.09
Locatie: Bucegi
Participanti: Corina, Cristi Ghilt&family, Rudi
Poze: http://picasaweb.google.com/nagy.rudolf.sandor/

We ciclist in Transilvania. Ne inscriem la Maratomul MTB de la Medias, tura lunga. A fost un maraton pe o caldura infernala, consumat 7l de fluide, terminat concursul in 7h20. Duminica ca si relaxare am urcat la Balea pe Transfagarasan, cu bicicletele normal :). Un traseu frumos cu asfalt bun (partea nordica) dar pretabil pt cursiere decat pentru MTB.


http://www.nordtravel.ro/mmm/Galerie.aspx

Sunday, 14 June 2009

Back on the rock

Data:13.06.09-14.06.09
Locatie: Bucegi
Participanti: Corina, Rudi
Poze: http://picasaweb.google.com/nagy.rudolf.sandor/

Dupa muuuulta vreme din nou la Costila. Este prima iesire anul acesta la conglomerat, prima iesire la stanca dupa 1 luna de pauza. Inceputul este ezitant, cu emotii dar incet incet incepe sa mearga. Sambata facem traseul Balcoanele si duminica Policandrul.

Duminica avem parte de aglomeratie in peretele Vulturilor, lucru ce nu am intalnit pana acuma. Mai trebuie sa lucrez la psihic daca vreau in Costila.

In tura asta l-am intalnit pe Radu.

Sunday, 7 June 2009

Back on the train

Data:07.06.09
Locatie: Bucegi
Participanti: Mircea, Dana, Rudi
Poze: http://picasaweb.google.com/nagy.rudolf.sandor/

Minivacanta de rusalii nu s-a terminat. Dupa Ciuc seara sunt din nou in Bucuresti facand bagaje pt Bucegi. Trecusera 4 luni de cand nu mai fusesem in Bucegi. Merg cu Mircea si Dana care dau dovada de conditie fizica buna si se tin de mine :), cu pauzele de rigoare.

Saturday, 6 June 2009

MTB Ciuc 2009

Data:06.06.09
Locatie: Ciuc
Participanti: Adrian, Rudi
Poze: http://picasaweb.google.com/nagy.rudolf.sandor/

Primul concurs de MTB la care particip. Merg din curiozitate dar ma intorc multumit de cum m-am prezentat. Poate puteam trage mai tare, poate ma puteam inscrie la tura lunga dar eu am fost multumit asa cum a iesit.