Tuesday, 28 July 2009

In sfarsit la catarat in Piatra Craiului

Data: 26.07.09-27.07.09
Locatie: Piatra Craiului
Participanti: Mike, Radu, Rudi
Poze: http://picasaweb.google.com/nagy.rudolf.sandor/

In Piatra Craiului pentru .... catarat. A treia oara cu aceasta intentie. De data asta cu Radu si de data asta ne si iese. Descoper o zona superba de catarat, stanca compacta, asigurari surprinzator de bune pentru ce am citit despre aceasta zona. Trasee parcurse: Floare de Colt, Fisura Cenusi, Traseul Frontal.

Monday, 20 July 2009

Daca ar fi fost soare nu am fi ajuns aici

Data: 18.07.09-19.07.09
Locatie: Muntii Bucegi
Participanti: Mihai, Corina, Rudi
Poze: Padina
Cetati Medievale

A veni we cu maratonul 7500. Nu suntem printre participanti dar macar sa fim prin zona si sa-i felicitam. Incercam traseele de catarat de la Padina. Stanca este frumoasa numai pe noi ne-a lovit durerea de cap. Parcurgem 3 lungimi de coarda dupa care trecem pe la tabara de baza. Alex, Elena, Alin si Gianina au luat locul 1 la mixt. Felicitari. Seara mutam tabara la Plaiul Foii cu gandul ... catarat in Piatra Mare. Duminica dimineata, ploaie :(. Stangem tabara si plecam catre casa cu un ocol pe la cetatile medievale: Rupea, Sighisoara, Biertan, Sibiu.

Sunday, 12 July 2009

Fugind de codul galben

Data: 11.07.09
Locatie: Penteleu-Podu Calului
Participanti: Teo, Claudia, Rudi
Poze: http://picasaweb.google.com/nagy.rudolf.sandor/

Iar pe bicla de data asta in Buzau, locul primei mele ture de 100. Planuiesc in drum o tura mai pe plat dar gresim drumul si ne vedem urcand 600m diferenta de nivel. Dupa o perioada de balaureala urmeaza coborarea pe cel mai namolos forestier ever. Duminica a dat codul galben prin tara si a luat podul de la Porumbacu :( lucru ce avea sa incurce putin planurile de Fagaras.

Monday, 6 July 2009

To 7500 or not to 7500

Data: 04.07.09-05.07.09
Locatie: Muntii Bucegi
Participanti: Mihai, Corina, Rudi
Poze: http://picasaweb.google.com/nagy.rudolf.sandor/

Descrierea lui Mihai: Pai nu a mai fost o tura de ceva vreme. asa ca dau curs invitatiei corinei sa facem ceva mai ”taricel”... ”vedem noi acolo“. Acolo se pare ca fusese pusa la cale o tura de-a dreptul sportiva: Gura Diham - valea morarului - vf omu - vf batrana - padina - v ialomitei - vf omu - valea cerbului. o diferenta de nivel de vreo 2500-3000m. lungime nu stiu cat. Timp: vreo 12 ceasuri. Trebuie neaparat sa iau un GPS sa trag toate statisticile deoparte la turele astea. ”Plimbarea“ am facut-o cu Corina si Mihai. Pe prima parte a mers cu noi si Claudia. Alte info: am mers light an fast (prea light as putea spune) si am intalnit 2 buc ursi. :)

Ma bate gandul sa ma inscriu la Bucegi7500, un maraton in Bucegi cu 7500m urcare. Pentru a verifica stare fizica planuim o tura fast&light in bucegi. Ies 2 urcari si 2 coborari la Omu si concluzia ca genunchii mei nu merita chinul unui asemenea concurs, cel putin acum :). Duminica era in plan catarat in Piatra Craiului dar ne resimtim dupa tura de ieri asa ca alegem racoarea lacului Sf Ana de langa Baile Tusnad.